Yritykset

Kolmituote tarjoaa laadukkaita, monipuolisia ja kustannustehokkaita
palveluita ja tuotteita yritysasiakkaille.

Yrityksille

Voimme ylpeänä esitellä yritystämme ja palveluitamme. Kolmituote on yritys, jonka tavoite on tarjota laadukkaita ja monipuolisia ja kustannustehokkaita alihankintapalveluita yrityksille.  

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen vastataksemme muuttuviin tarpeisiin. Pyrimme aina korkeaan laatuun kaikessa tekemisessämme. Luomme uusia ideoita ja ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaillemme. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme tarjoamaan nopeita ja tehokkaita ratkaisuja. 

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita: 

  • Osakokoonpano, pakkaus- ja elektroniikkatyöt 
  • Monipuolisia puu- ja metallitöitä 
  • Mittatilaus- ja korjauspalveluita ompelimossa 
  • Pintakäsittelyä puu- ja metallituotteille 
  • Verhoilua erilaisiin tuotteisiin 

Ompelimo

7 hengen teollinen ompelimo palvelee yritysasiakkaita ympäri Suomen. Suuret tai pienet sarjat, jotka kaikki tehdään ammattitaidolla laadukkaasti. Teemme kevyitä työasuja yrityksille, yhdistyksille, julkiselle sektorille. Käytössämme on laadukkaat ompelukoneet erilaisten materiaalien käsittelyyn. Tilat ja varusteet tekstiilien leikkaamiseen ja tarvittavat laitteet viimeistelyyn ja silittämiseen. 

Kokoonpano

Noin 30 hengen yksikkö palvelee joustavasti sekä pienempiä että suurempia yrityksiä Suomessa ja ulkomailla. Tilamme mahdollistavat suuretkin tilausmäärät. Erikoisosaamistamme ovat monipuoliset osakokoonpano- ja pakkaustyöt muoviteollisuudelle. Tarjoamme myös kokoonpanopalveluita korkealaatuisille design-tuotteille, viimeistellen ne valmiiksi tuotteiksi asti. Meillä on kokemusta myös erilaisten elektroniikkaosien kokoonpanosta ja tarvittaessa myös niiden testauksesta. Alihankintatyöt toteutamme ammattitaitoisesti ja laadukkaasti sekä toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa. 

Puu- ja metalliosasto

Osastollamme työskentelee 20 puualan ammattilaista, jotka erikoistuvat mittatilaustyönä valmistettujen puuosien ja -tuotteiden tarjoamiseen asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Ammattitaitoinen tiimimme on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia ja yksilöllisiä puuratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tarjoamme myös räätälöityä metallintyöstöä sekä maalaus- ja pintakäsittelypalveluita monenlaisille puu- ja metallituotteille. Lisäksi tarjoamme monipuolisia verhoiluratkaisuja tuotteisiin, jotta ne vastaavat asiakkaidemme toiveita.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous projektisi mukaan. 

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai tarvitset räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi. Kiitos, että valitsit Kolmituotteen kumppaniksesi – olemme täällä palvellaksemme sinua parhaamme mukaan! 

Juha Talviniemi

Toimitusjohtaja

Roope Ahonen

Myyntipäällikkö

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Aukioloajat

Copyright © 2024 Kolmituote.

Tietosuojaseloste