Yksityiset

Kolmituote tarjoaa laadukkaita, monipuolisia ja kustannustehokkaita
palveluita ja tuotteita yksityisasiakkaille.

Ompelimo

Valmistamme kevyitä työ- ja vapaa-ajan asuja yksityishenkilöille. Tilaustuotteina meiltä saa joitakin erikoistuotteita hoitokoteihin, kuten liukulakanoita ja hygieniahaalareita. Palveluihimme kuuluu myös korjausompelua. Lisäksi valmistamme Kolmituotteen omia tuotteita, joihin pääset tutustumaan tehtaanmyymälässä. 

Puuosasto

Valmistamme mittatilaustöitä asiakkaiden toiveiden mukaan sekä jalopuusta että levystä. Palveluihimme kuuluvat laaja-alaiset korjaustyöt ja kiinteistöjen remontit. Korjaamme myös asiakkaiden toiveiden mukaan pihakalusteet, aitaelementit ja muut ulkotilatuotteet. Lisäksi tarjoamme vanhoille huonekaluille uuden elämän korjaamalla, kunnostamalla ja pintakäsittelemällä ne asiakkaan toiveiden mukaan. Omana tuotantona valmistamme roskakatoksia, puunkantotelineitä, leikkuulautoja ja monia muita tuotteita.

Tehtaanmyymälä

Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme, jotka sopivat täydellisesti sekä itselle että lahjaksi. Tarjoamme kotimaisia trikoopaitoja ja -huppareita, tyylikkäitä tunikoita, pellavaliivihameita ja tuubihuiveja sekä mukavia yöpaitoja, kylpytakkeja ja fleecejä.

Lisäksi löydät meiltä kodin sisustustuotteita, kuten koristetyynyjä, pöytätabletteja, patalappuja ja -kintaita, pyyhkeitä, kasseja, pussukoita ja essuja. Tarjoamme myös käytännöllisiä puunkantotelineitä, grillausritilöitä, saunajakkaroita ja mökkipelejä.

Tule ihastumaan valikoimaamme ja tue samalla kotimaista tuotantoa Salossa!

Ota yhteyttä

Taina Niemi

Työnjohtaja / Ompelimo

Juho Kannari

Työnjohtaja/puu- ja metalliosasto

Aukioloajat

Copyright © 2024 Kolmituote.

Tietosuojaseloste