Vastuullisuus

Vastuullisuus

  • Olemme yhteiskunnallinen yritys, joka keskittyy työllistämään osatyökykyisiä ja pitkäaikaistyöttömiä, sekä tarjoaa mahdollisuuden osallistua aktiivisesti yhteiskuntaan. 
  • Sitoudumme syrjimättömään työllistämiseen, edistämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta. Työllämme yritämme levittää arvoja myös muihin yrityksiin ja yhteisöihin, edistäen positiivista muutosta koko yhteiskunnassa. 
  • Yrityksemme toimii paikallisten yhteisöjen hyväksi työllistämällä paikallisia ihmisiä ja käyttämällä paikallisia resursseja. Tämä vahvistaa paikallista taloutta Salon Seudulla ja auttaa luomaan kestävää kehitystä. 
  • Tavoitteenamme on olla esikuva innovaatioille ja luoda ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin. Tarjoamalla erilaisia työllistämismalleja, työympäristöratkaisuja ja koulutusohjelmia, jotka voivat hyödyttää laajempaa ryhmää yhteiskunnassa. 
  • Toimimme esimerkkinä vastuullisesta ja eettisestä liiketoimintakäytännöstä, jonka toiminta perustuu vahvaan sosiaaliseen tavoitteeseen. Yritämme toimia voimavarana yhteiskunnalle, edistää sosiaalista kestävyyttä ja tarjota konkreettisia ratkaisuja moniin sosiaalisiin haasteisiin.  

Historia

Kolmituote, Salon Seudun Työkeskus Oy, perustettiin vuonna 1983 Märynummelle Halikon Sairaalan tiloihin. Toiminnan aloitusta varten kunnostettiin tilat sairaalan vanhaan navettaan. Vuonna 1988 perustettiin toinen toimipiste Paimioon. Paimiossa toimintaa oli kuusi vuotta. Muutto nykyisiin tiloihin Salon Tehdaskadulle tapahtui vuonna 1998. Uusi toimitila mahdollisti toiminnan laajentamisen ja työtekijämäärän kasvun. Vuosituhannen alussa Kolmituote perusti kierrätyskeskus Ekotorin, joka toimi samassa pihapiirissä. Toiminasta luovuttiin vuonna 2005 ja liiketoiminta siirtyi osaksi Salon työttömien toimintaa.

Nykypäivä

Tänä päivänä Kolmituote on kehittynyt teollisuusyritykseksi, joka sisältää ompelimon sekä kokoonpano- ja puuosaston. Laadukkaan ja monipuolisen alihankintatoiminnan ohella valmistamme omia tuotteita myymäläämme sekä teemme tilaustöitä yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme ja asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. 

Aukioloajat

Copyright © 2024 Kolmituote.

Tietosuojaseloste